Polițistul care a lovit cele două fetițe pe trecerea de pietoni avea permisul de conducere emis în Marea Britanie. Cine este, de fapt, bărbatul care a provocat accidentul

După accidentul tragic care a avut loc ieri în Capitală, în care două fetițe au fost spulberate de pe trecerea de pietoni de o mașină de poliție, iar una dintre ele a murit la scurt timp, noi detalii au ieșit la iveală despre polițistul care a provocat impactul.

O fetiță de 13 ani a murit într-un tragic accident după ce un polițist, aflat în mașina de serviciu, a spulberat-o de pe trecerea de pietoni.

Omul legii conducea cu mare viteză, astfel a lovit mortal două minore care încercau să traverseze strada. După accident, noi detalii despre polițistul care a comis fapta au ieșit la iveală. Cine este, de fapt, bărbatul care a omorât o minoră pe trecerea de pietoni, iar pe alta a bagat-o în spital?

Cine este, de fapt, polițistul care a lovit cele două fetițe pe trecerea de pietoni

Polițistul care a lovit cele două copile pe trecerea de pietoni are 27 de ani și lucra ca agent din anul 2017. S-a aflat despre acesta că avea permis de conducere eliberat de autoritățile din Marea Britanie.

Polițistul de la Secția 5 din Capitală conducea mașina de serviciu, deși avea permis obținut în afara țării.

Potrivit Spynew.ro, cei care conduc mașinile de serviciu sunt desemnați de șeful de unitate, astfel că nu toți agenții care au permis au și dreptul să conducă mașinile de intervenție.

Aceștia sunt trecuți pe o listă la început de an și verificați în prealabil înainte de a primi dreptul să se urce la volanul mașinii de intervenție.
Mai mult, în Marea Britanie regulile de circulație sunt complet diferite față de cele din România, astfel situația se complică și mai mult în acest caz.

Polițistul a verificat cu piciorul dacă fetița mai trăiește

Gestul făcut pe polițistul care a provocat accidentul este revoltător și a întors toată lumea împotriva lui. Agentul a lovit fetița cu piciorul pentru a verifica dacă mai trăiește.