Cum a murit, de fapt, celebra Tina Turner?! Totul s-a confirmat în urmă cu puțin timp

Cum a murit, de fapt, celebra Tina Turner?! Totul s-a confirmat în urmă cu puțin timp

Reprezentanții Tinei Turner au dezvăluit cauza reală a morții legendarei cântărețe.

Reprezentanții Tinei Turner au dezvăluit cauza morții celebrei artiste. Cântăreața a încetat din viață la data de 24 mai 2023, la 83 de ani, în propria casă din Elveția.

Viața sa profesională a fost un impecabilă, cu numeroase succese și merite de-a lungul timpului, a cucerit inimile oamenilor din întreaga lume.

Vestea morții sale a fost un motiv real de tristețe pentru milioane de fani, după ce mai bine de 5 decenii a fost prezentă pe scenele mari ale lumii.

Pe de altă parte, viața sa personală, cu respectiv starea de sănătate, a fost una precară, cu precădere în ultimii 10 ani. Cântăreața a fost diagnosticată cu cancer în anul 2016, suferind anterior de insuficiență renală, dar și un accident vascular cerebral în urma căruia a rămas paralizată.

Cauza morții Tinei Turner a fost confirmată de reprezentanții cântăreței, aceștia specificând că a murit strict din cauze naturale, conform Daily Mail.

Tina Turner, o viață marcată de problemele de sănătate

Apropiații Tinei Turner au făcut anunțul decesului cântăreței printr-un mesaj emoționant, prin care au confirmat că s-a stins din viață cu pace în suflet, însă că a suferit cumplit din cauza bolii care i-a dat mari bătăi de cap.

„Tina Turner, Regina Rock’n’Roll-ului a murit în liniște astăzi, la vârsta de 83 de ani după o boală lungă, în locuința ei din Kusnacht, în apropiere de Zurich, Elveția.

Odată cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model”, au transmis apropiații Tinei Turner.

În anul 1987, Tina Turner a fost diagnosticată cu hipertensiune arterială, iar în anul 2016 a primit un alt diagnostic dur, aceea că suferă de cancer intestinal.

Un an mai târziu, în 2017, cântăreața a fost supusă unui transplant de rinichi, donatorul fiind chiar soțul său, Erwin Bach, cu care s-a căsătorit în anul 2013. Între 1962 și 1978, Tina Turner a avut parte de o căsătorie abuzivă alături de Ike Turner.