Casatoria dintre batranul fermier si tanara sa sotie

Casatoria dintre batranul fermier si tanara sa sotie nu decurgea prea bine si, de aceea, batranul s-a hotarat sa se duca la medic, pentru a vedea ce este in neregula cu el.
Dupa consultatie, doctorul i-a spus: „Data viitoare cand te afli pe camp si simti o dorinta fierbinte pentru sotie, nu mai astepta pana la pranz sau pana seara, ci pleaca imediat spre casa!”


„Am incercat si asa” – a spus fermierul – „dar pana ajung acasa sunt atat de obosit, incat nu mai pot face nimic.”
Doctorul s-a gandit o clipa si a spus: Atunci ia-ti cu tine pusca si imediat ce simti ca esti in puteri trage un foc si va veni sotia la tine.”

„Ei bine, cum a fost?”
„Foarte bine… in primele trei zile, dar apoi s-a deschis sezonul de vanatoare si de atunci nu am mai vazut-o”

Citeste si:

Bună seara. Aș dori să fac o reclamație. Am primit o pizza doar blat, fără nimic pe ea”.

loading...
loading...

Cei de la restaurant au răspuns, ce-i drept, nu foarte prompt. După o oră, aceștia i-au cerut clientului o fotografie cu pizza, drept dovadă pentru a vedea despre ce este vorba și, mai apoi, probabil să rezolve situația: „Pozați vă rog”, a fost mesajul restaurantului.

Până acum, totul pare oarecum normal, însă răspunsul clientului nemulțumit e de milioane: „S-a rezolvat, am desfăcut invers pizza”.

Cea mai amuzantă reclamație

Cea mai amuzantă reclamație

Cel mai probabil, atunci când a văzut că nu primește ajutor imediat din partea restaurantului, bărbatul a întors pizza pe toate părțile. La propriu! Așa a descoperit că, de fapt, a ținut cutia invers și că pizza era exact așa cum o comandase. N-au lipsit ingredientele, doar a deschis-o el cu blatul în sus.